OM OSS

Få svar på det meste du lurer på her: Ofte stilte spørsmål

HVA ER DENNE MANNEKASSA?

Vi mener gaver ikke bare skal være en formalitet, men noe som skaper glede og engasjement. Noe å snakke om, noe å nyte, noe å le av og noe å skryte av. Vi mener gaver skal være like morsomme å gi som å få, det er gøy å gi den gaven som blir en snakkis. Mannekassa er rett og slett en slik hardcore gaveboks, spesialtilpasset menn. Glem slips, sokker, kurver, bånd, cellofan og feige gavekort. Mannekassa er en gave som gleder og funker på en helt ny måte. Den leveres i en solid transportkasse som må rives opp med det medfølgende brekkjernet (ja, vi vet de fleste menn med respekt for seg selv har brekkjern, øks eller hammer selv, men ikke alltid tilgjengelig når man står ved gavebordet).

Produktene i kassene håndplukket og testet av oss, vi har strukket oss lengre en Labanseigmenn for å sette sammen de forskjellige kassene med stæsj vi vet menn liker eller ikke visste de likte. Vi har lett, testet, feilet, jublet og grått i lang tid og nå er vi endelig klare. Vi skal lage skikkelige gaver til menn.

Mye lager vi selv, men det meste er kvalitetsprodukter kjøpt inn fra lokale og internasjonale leverandører. Vi jobber hardt for at kassene skal holde en høy kvalitet i forhold til pris og vi har valgt de beste materialene på det vi lager. Er ikke stæsjet vi har kjøpt og testet bra nok, får de ikke plass i kassa, så enkelt er det. Du skal være trygg på at det som er i kassa, det det er bra greier.

 

HVEM ER VI?

Mannekassa er tre snille kremmerbrødre og en nevø: Rune, Jørgen, Svein og Stian som gjennom selskapet Tiro-Trade AS (som ble startet allerede i 1995 for å selge båt og knivmakerutstyr) har bygget opp og driver Mannekassa.no. Vi startet utviklingen allerede i 2016 og ideen fikk vi fra det store utlandet hvor "Gift Crates" til menn er veldig populært. Vi dykket ned i dette fenomenet og tenkte "Dæven! dette kan vi gjøre på norsk" Etter laang tid med planlegging, snekring, øldrikking og testing av produkter er vi glade for å endelig kunne tilby denne fabelaktige kassa til det norske folk. Vi som står bak Mannekassa har mye forskjellig bakgrunn og har jobbet med mye rart, alt fra reklame, design, bistandsarbeid, tømring, scenografi, kunstner, sveising, knvimaking, byggevarehandel, bartending, institusjonsledelse, skogsarbeid, musikk, taxikjøring og ledelse. Vi elsker ting, tang, søppel, verktøy, gadgets, rock, fisking, naturen og øl. Vi tenkte at med all denne bagasjen og et skikkelig lass pågangsmot kan vi lage spennende og tøffe gaver til norske menn.

Mannekassa AS har kontorer, lager og produksjonslokaler på industrifeltet Solgaardskog like ved E6/Mosseporten i Moss. Vi er lett tilgjengelige og folk som kjører forbi Moss kan lett stikke innom og plukke opp en kasse.

Vi skal drive denne butikken på mest mulig etisk, miljøvennlig og solidarisk vis, vi skal ha rom for alle og gi folk muligheter. Vi skrur av lyset når vi går hjem, sorterer søppelet vårt og bruker ikke unødvendig med plast. Vi prøver så langt det er mulig å bruke norske kortreiste produkter, det sier seg selv at det ikke nødvendigvis er lett å finne en norsk produsent av fot-tamburiner, pinsetter og isbitformer, så mange av produktene våre er kjøpt i utlandet. MEN ser du noe i våre kasser som du vet en eller annen sitter oppe i bygda di og produserer, så må du si ifra.

Vi har den dypeste respekt og føler en genuin ydmykhet hver eneste gang noen kjøper en kasse av oss...seriøst! Vi er skikkelig glad for at dere vil ha dette. Det gjør at vi strekker oss langt for at du som kunde skal få en god opplevelse ved å handle din gave hos oss og at du blir ivaretatt hele veien. Vi skal ha verdens beste kundeservice og vår policy er at ingen skal sitte og være missfornøyd med jobben vi har gjort. Tilbakemeldingene så langt tyder på at vi har lykkes med dette. Håper vi sees i butikken!

Hilsen Mannekasseteamet

Sjekk oss ut og følg oss på Facebook: www.facebook.com/Mannekassa

Kontakt oss på: Tlf.: 414 72 526  -  E-post: post@mannekassa.no