HVOR LANG TID TAR DET?
Din bestilling blir satt i produksjon samme dag eller dagen etter du har lagt inn din bestilling. Den vil normalt bli sendt ved neste faste postgang som vi har på tirsdager og fredager. Ved stor pågang og spesielt med graverte varer kan kasser bestilt tett på disse dagene bli send på neste postgang, vi har ved stor pågang ekstra utsendinger utover de faste dagene. Når kassen er gått med posten skal du ha den i løpet av 1-3 virkedager litt avhengig av hvor langt unna du bor, på enkelte strekninger kan det ta opptil 5 dager. Dette kan variere ved høytider, dårlig vær og andre ting som påvirker postgangen.

VI KJØRER OGSÅ UT KASSER UTENOM VÅR FASTE POSTGANG. HAR DU EN KASSE SOM HASTER, TA KONTAKT MED OSS SÅ SKAL VI SE OM VI KAN FÅ DEN AVGÅRDE RASKERE ENN SVINT!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på konkret leveringstid på din bestilling. Når kassen er levert til posten fra oss får du antatt leveringsdag når du sporer pakken.

MANNEKASSA HAR FRI FRAKT, SÅ DU TRENGER IKKE TENKE PÅ EKSTRAKOSTNADER!
Vi sender Mannekassa over hele Norge og vi har et samarbeid med Posten/Bring. Ved å bruke Posten/Bring gir vi deg som kunde fordeler som trygg og pålitelig transport samt desidert flest hentepunkter i landet. Du kan velge om kassa skal sendes til ditt nærmeste postkontor/post i butikk, eller om du vil ha den levert på døren (på-døren tillegg kr.60,-). Når kassa er sendt fra oss får du en mail med sporingsnummer og link. Du vil motta en hentekode på SMS når kassa er klar for utlevering.

Alle varer er 100% forsikret fra oss og er noe som helst i veien med tingene du får, så retter vi opp i dette sporenstreks!